Cum scăpăm de mirosul de umezeală din prosoape? Ne salvează un ingredient pe care îl avem cu toții în casă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Cum scăpăm de mirosul de umezeală din prosoape  Ne salvează un ingredient pe care îl avem cu toții în casă
Cum scăpăm de mirosul de umezeală din prosoape Ne salvează un ingredient pe care îl avem cu toții în casă

Cu toții visăm la o casă curată, plină de obiecte parfumate și igienizate. Din păcate, știm cât de dificil este să obținem acest rezultat. Uneori, în ciuda efortului depus pentru spălarea lucrurilor din apartamentul nostru, nu suntem niciodată mulțumiți de rezultat. 

Însă, în loc de disperare, am putea încerca să ne bazăm pe sfaturile generațiilor mai în vârstă. Urmând instrucțiunile bunicilor putem încerca unele remedii naturale, ieftine și eficiente, care ne pot aduce un rezultat satisfăcător.

Dacă vrei să ai prosoape moi la atingere cu un miros plăcut, există o mulțime de remedii naturale, pe care trebuie să le încerci. În acest articol vei descoperi unul din remediile bunicii pe care le-am putea folosi pentru a spăla unul dintre cele mai complicate articole din casă: prosoapele. 

Citeste si: Cum să îndepărtezi petele de ojă de pe haine și covoare. Trucuri la care nu te-ai gândit vreodată

Prosoapele păstrează adesea un miros de umezeală cu adevărat enervant, ceea ce le face imposibil de utilizat. Și, mai presus de toate, deseori, prosoapele devin aspre. Pentru a rezolva această situație, există câteva metode pe care le-am putea pune în aplicare.

Vedeți și: Prosoape și haine moi, chiar și fără balsam de rufe! Remedii naturale și ieftine care te salvează

Foarte eficiente sunt unele soluții naturale care ne va ajuta să rezolvăm problema. Prosoapele vor fi în sfârșit super moi și nu vor mai avea acel miros îngrozitor de umezeală, datorită unui ingredient pe care îl avem cu toții prin casă.

Cum scăpăm de mirosul de umezeală din prosoape? Ne salvează un ingredient pe care îl avem cu toții în casă 

 

 

Vă sugerăm și: Un remediu natural ne albește dinții în câteva clipe. Bicarbonatul de sodiu rămâne o amintire

Vorbim despre busuioc. Această plantă aromatică ar putea face cu adevărat diferența în spălarea prosoapelor noastre. Deci, să luăm un lighean și să-l umplem cu apă fierbinte. Acum, turnați o linguriță de oțet și, ulterior, adăugați 2 sau 3 frunze de busuioc, care vor da prosoapelor un parfum de invidiat.

Lăsăm ingredientele sa se amestece între ele si, după câteva minute, înmuiem prosoapele. Acum, le lăsăm să sta în apa cu busuioc aproximativ o jumătate de oră, iar apoi continuam să le spălăm normal.

Iată, metoda genială de a avea mereu prosoape și cearșafuri parfumate cu un ingredient natural pe îl avem cu toții deja acasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel