CTP: Acest grup de GANGSTERI politici condus de Liviu Dragnea, care STĂPÂNEȘTE PSD-ul

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Cristian Tudor Popescu  a spus la digi 24 că Primarul Capitalei, Gabriela Firea procedează corect din punct de vedere tactic: știe că cea mai bună apărare e atacul.

 

„Războiul a început demult (...). Doamna Firea procedează, din punct de vedere tactic, corect, ea ştie foarte bine că acest grup de gangsteri politici condus de Liviu Dragnea, care stăpânește acum PSD-ul, o va sugruma într-un timp record, dacă se mulţumeşte să se apere, dacă rămâne în defensivă şi, atunci, aplică, logic, cea mai bună apărare, adică atacul. Ea știe că dacă se mulțumește acum cu jumătăți de măsură, în foarte scurtă vreme, dl. Dragnea, care este un maestru - la asta se pricepe foarte bine - o va sugruma pe dedesubt”.

Genul acesta de individ care dorește 'să nu iasă ca prostul din funcție și din viață' - acesta este principiul călăuzitor din toate punctele de vedere al dlui Dragnea, altceva nu-l interesează - un astfel de om va merge oricât de departe, va recurge la acțiuni scelerate, acum, în acest război

A simţit doamna Firea că i se pregăteşte şnurul negru, ştiţi, când se făcea mazilirea domnitorului în Ţările Române, pe lângă fermanul de mazilire, executorul venea şi cu un şnur negru uneori, cu care îl strângea de gât pe respectivul domnitor. A simţit şnurul negru din momentul 10 august”, a spus CTP.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel