CTP despre poza cu premierul și președintele CE: „Să înţelegem că l-a rezolvat doamna Dăncilă pe domnul Juncker”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, pe marginea fotografiilor cu Viorica Dăncilă și Jean Claude Juncker.

Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, s-a întâlnit, miercuri, la Bruxelles, cu premierul Viorica Dăncilă şi cu ceilalţi membri ai Guvernului. La momentul sosirii la sediul Comisiei Europene Juncker i-a pupat mâna premierului Viorica Dăncilă. Într-o altă fotografie, Juncker o ţine de mână pe Viorica Dăncilă.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, pe marginea fotografiilor.

„Ce să înţeleagă românul din această poză? Că, folosindu-şi farmecul personal, Viorica Dăncilă l-a ameţit pe domnul Junker, astfel încât domnul Juncker bagă şi scoate - bagă România în Schengen şi scoate România din MCV.

Aşa se gândeşte - a aranjat doamna. Chestia asta a funcţionat decenii în România. La Securitate se numea brichisire, a brichisi pe cineva, să-l faci favorabil cauzei ţărişoarei prin diverse metode. Brichisire e cuvânt din jargonul Securităţii, a fost folosit de pildă generalul Pleşiţă.

Brichisire - prin mijloace specifice, cum ar fi un vin special cu care se zice că a fost convins Hruşciov de către Gheorghiu - Dej să accepte retragerea trupelor sovietice din România, apoi fete folclorice care erau aduse şi ele pentru a contribui....

Asta să înţeleagă românul – că doamna, pentru cauză, pentru ţară, a făcut ea într-un fel - bănuiesc că dă nişte bani pe machiajul ăsta - să înţelegem că l-a rezolvat doamna Dăncilă pe domnul Juncker", a comentat jurnalistul Cristian Tudor Popescu fotografia în care cei doi au fost fotografiaţi ţinându-se de mână", a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel