CTP despre poza cu premierul și președintele CE: „Să înţelegem că l-a rezolvat doamna Dăncilă pe domnul Juncker”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, pe marginea fotografiilor cu Viorica Dăncilă și Jean Claude Juncker.

Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, s-a întâlnit, miercuri, la Bruxelles, cu premierul Viorica Dăncilă şi cu ceilalţi membri ai Guvernului. La momentul sosirii la sediul Comisiei Europene Juncker i-a pupat mâna premierului Viorica Dăncilă. Într-o altă fotografie, Juncker o ţine de mână pe Viorica Dăncilă.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, pe marginea fotografiilor.

„Ce să înţeleagă românul din această poză? Că, folosindu-şi farmecul personal, Viorica Dăncilă l-a ameţit pe domnul Junker, astfel încât domnul Juncker bagă şi scoate - bagă România în Schengen şi scoate România din MCV.

Aşa se gândeşte - a aranjat doamna. Chestia asta a funcţionat decenii în România. La Securitate se numea brichisire, a brichisi pe cineva, să-l faci favorabil cauzei ţărişoarei prin diverse metode. Brichisire e cuvânt din jargonul Securităţii, a fost folosit de pildă generalul Pleşiţă.

Brichisire - prin mijloace specifice, cum ar fi un vin special cu care se zice că a fost convins Hruşciov de către Gheorghiu - Dej să accepte retragerea trupelor sovietice din România, apoi fete folclorice care erau aduse şi ele pentru a contribui....

Asta să înţeleagă românul – că doamna, pentru cauză, pentru ţară, a făcut ea într-un fel - bănuiesc că dă nişte bani pe machiajul ăsta - să înţelegem că l-a rezolvat doamna Dăncilă pe domnul Juncker", a comentat jurnalistul Cristian Tudor Popescu fotografia în care cei doi au fost fotografiaţi ţinându-se de mână", a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

1 apr 2020, 19:42 in Știri
Horoscop, joi, 2 aprilie 2020

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25