C.T. Popescu: De-asta nu se OPEREAZĂ Dragnea

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Cristian Tudor Popescu spune că Liviu Dragnea nu o să se opereze pentru că internarea lui este doar de fațadă. Totodată, CTP spune că dacă s-ar opera, întreaga situație s-ar rezolva imediat, iar apoi Dragnea nu ar mai putea să invoce problema cu spatele atunci când va avea nevoie din nou de un pretext favorabil. 

Cristian Tudor Popescu spune, ironic, că Liviu Dragnea nu a ales un spital de stat din cauza "agenților lui Soroș". Acesta a declarat la Digi24 că este foarte periculos.

"Eu înțeleg că Dragnea nu s-a dus la un spital de stat, de ale doamnei Pintea. La un spital de stat unde au fost mărite salariile medicilor de către PSD, unde sunt acum condiții minunate în regimul PSD, înțelegem, dar acolo sunt niște agenți ai lui Soroș, în aceste spitale de stat, foarte periculoși care pot să te omoare: e unul piocianic, mai e unul stafilococus aureus." 

CTP spune că Dragnea a decis să se interneze în spital pentru că în ultima perioadă, la toate aparițiilor publice a fost huiduit, a fost acuzat. "Domnul Dragnea e în campanie electorală. Vă dați seama ce imagine acum. Marele om să fie chemat de niște prăpădiți de judecători la interogatoriu acolo. Marele om care este, la urma urmei, salvatorul poporului. (...) Prin urmare, domnul Dragnea s-a îmbolnăvit. " 

Cristian Tudor Popescu spune că Dragnea nu o să se opereze. "Dacă s-ar opera, asta se rezolvă cam în 10 zile maximum. În 10 zile ești operațional, bine, nu să joci țonțoroiul, ci poți să mergi, să ai activități (...) Eh, domnul Dragnea nu dorește asta. Domnul Dragnea dorește să prelungească ideea asta că e bolnav. "

 

 

[citeste si]

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel