CTP crede că evenimentele din Caracal sunt rezultatul distrugerii justiției de PSD - ALDE

Gazetarul Cristian Tudor Popescu consideră că evenimentele din Caracal sunt rezultatul distrugerii justiției de către coaliția de guvernare PSD - ALDE.

Cristian Tudor Popescu afirmă că schimbarea legilor justiției a fost făcută pentru infractori, iar oamenii legii se tem acum să mai intervină.

„Vrei să modifici legislaţia, de ce ai nevoie de referendum? Ai majoritate parlamentară, ai Guvernul pe care îl conduci, poţi să faci ce doreşti? Eventual, poţi să schimbi schimbările din Legile justiţiei, schimbările criminale care au fost făcute, mutilarea Legilor justiţiei, făcute de coaliţia de la putere, de partidul doamnei Dăncilă în aceşti ani. Da, să readucă legile acolo unde erau. Aceste legi au fost gândite în aceşti ani pentru favorizarea criminalilor, pedofililor şi a violatorilor. Ca să fie mai degrabă eliberaţi din puşcarii, aşa cum s-a şi întâmplat, ca poliţiştii şi procurorii să se teamă în fiecare moment. Prima lor grijă să fie "să nu am probleme, dacă intru peste el". Ca de asta s-au oprit acolo oamenii legii, în poartă. Asta e atmosfera, ăsta e aerul pe care l-au constituit PSD - ALDE”, a spus CTP la Știrile PRO TV.

Citește și CTP, despre cazul de la Caracal: „Doamna Dăncilă este o hienă politică de proporții"

Ștefana Todică, reporter Știrile ProTV: „Ar fi putut legile vechi să le salveze pe fete, eventual protocoalele cu SRI?”

CTP: „Da, eventual supravegherea. Mijloacele speciale ale SRI-ului nu au putut fi folosite în acest caz. Pentru că domnii de la PSD - ALDE aveau nevoie să îşi rezolve problemele lor, ale politicienilor, la vârf de acolo cu justiţia, distrugând justiţia, distrugând protocoalele, cu SRI, care aveau rolul lui fiecare.

După asta, ar trebui să se instituie zi de doliu naţional. Doliu naţional pentru fetele ucise şi doliu naţional pentru statul român. Sunând la 112, Alexandra a chemat în ajutor statul roman. 112 înseamnă statul. Şi statul român, noi, adulţii din această ţară, în care ea a avut încredere, am lăsat-o singură, să fie chinuită şi ucisă. Asta este ceea ce s-a întâmplat.

Citește și Dezvăluirea făcută de Cristian Tudor Popescu după ce Alexandra a fost măcelărită în Caracal. Cum a murit tânăra

L-am văzut pe şeful ăsta al Poliţiei, Buda. Acest om a funcţionat în calitate de imbecil în această funcţie. Când este întrebat "vă simţiţi cu ceva responsabil pentru ce s-a întâmplat?" şi el răspunde "îmi pare rău că acest copil a pierit". A pierit! Adică aşa, s-a dezintegrat, ca fumul. Ăsta este răspunsul. Şi acest ins a fost şeful Poliţiei din România, da?"

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy