CSM decide astăzi cine o va ÎNLOCUI pe Adina Florea

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Se fac schimbări în conducerea Secției pentru Investigarea Magistraților. Astăzi, plenul CSM decide cine o va înlocui pe Adina Florea, actualul procuror-șef adjunct al structurii. Aceasta s-a înscris în cursa pentru șefia Secției Speciale, după ce Gheorghe Stan a fost numit, la propunerea PSD, judecător al Curții Constituționale.

CSM a publicat, joi, lista candidaţilor care întrunesc condiţiile de participare la concursul pentru numirea în funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, organizat în perioada 15 mai - 18 iunie, fiind declaraţi admişi actualul procuror-şef adjunct al SIIJ Adina Florea şi Sorin Eugen Iasinovschi, anunță Realitatea TV.

Citește și Procurorul care a demarat dosarul 10 august și-a depus candidatura pentru șefia SIIJ pentru a o desființa

Bogdan Ciprian Pîrlog a fost respins, motivul fiind "lipsa de vechime efectivă de 18 ani în funcţia de procuror". Potrivit CSM, Bogdan Pîrlog poate formula contestație în termen de 24 de ore.

Adina Florea este procurorul care i-a fabricat un dosar penal fostei șefe DNA în baza unui denunț al fugarului Sebastian Ghiță.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel