Cristina Țopescu și Andrei Gheorghe, interviu-document: „Românii își aplaudă eroii cu o singură condiție: să fie morți“ (Video)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
captura foto interviu
captura foto interviu

Doi jurnaliști plecați prea repede și prea crunt dintre noi: Cristina Țopescu și Andrei Gheorghe, într-un interviu-document realizat pentru Prima Tv în urmă cu aproape 13 ani.

În 2007, când Cristina Ţopescu colabora cu postul Prima Tv, regretata jurnalistă făcea un interviu cu Andrei Gheorghe în cadrul rubricii „Interviurile Cristinei Ţopescu“. Astăzi, mbii jurnaliști români au plecat dintre noi, spre o lume mai bună, la diferență mai mică de doi ani.

Cei doi coloși ai radio-televiziunii vorbeau despre societatea românească, dar și despre faptul că nu reușesc să își mai găsească parcă locul în mediile actuale.

Cristina Țopescu: Cum e societatea românească?
Andrei Gheorghe: Este o societate care generează mediocritate și stat în genunchi, care nu-și pune semnul întrebării. Este formată din indivizi care își urăsc semenii, care detestă vârfurile, care se simt stresați și stânjeniți de cei ieșiți din normă și care nu își aplaudă eroii decât cu o singură condiție: să fie morți“.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel