Cristina, o tânără de 16 ani, ucisă pe trecerea de pietoni de un şofer băut: „Iubita mea, ce soartă ai avut"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Cristina, o tânără de 16 ani, ucisă pe trecerea de pietoni de un şofer băut  Sursa - dobrogeatv.ro
Cristina, o tânără de 16 ani, ucisă pe trecerea de pietoni de un şofer băut Sursa - dobrogeatv.ro

Cristina, o tânără de 16 ani, a fost accidentată pe o trecere de pietoni din Constanța, de un șofer băut. După câteva zile, petrecute pe patul de spital, Cristina s-a stins, lăsând în urmă o familie îndurerată.

Incidentul a avut loc, pe 21 octombrie, pe Șoseaua Mangaliei, când fata traversa trecerea de pietoni din dreptul Şcolii nr.15 „Grigore Antipa”, moment în care a fost lovită de autoturismul condus de un bărbat de 54 de ani.

Eleva din clasa a XI-a a fost transportată la spital, fiind rănită grav. Câteva ziile mai târziu, tânără a dedecat. Colegii tinerei au strâns din puţinul lor pentru a oferi un ajutor familiei îndurerate, scrie dobrogea.tv. Prietenii și apropiații au transmis zeci de mesaje de condoleanțe în memoria Cristinei. Un martor la accident a povestit pe o reţea de socializare că şoferul nu a avut nicio reacţie şi că a oprit maşina la 20 de metri după trecere. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 54 de ani, și un pieton, o tânără de 16 ani.  Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

„Te iubeam mai ceva ca pe o soră”

 

„Iubita mea, ce soartă ai avut. Dumnezeu să-ți lumineze calea către îngeri, copil bun si frumos ! Am atâtea amintiri frumoase cu tine, am trăit împreună în aceeași casă, am dormit împreună, am mâncat împreună, te iubeam mai ceva ca pe o soră, nu credeam vreodată așa ceva ! Îmi pare rău că nu sunt lângă ține pe ultimul tău drum. Ce expresie dureroasă, nu pot, nu știu ce pot spune, sunt incapabilă să pot transmite cuvinte de încurajare familiei tale! Te voi iubi mereu scumpă mea ! Dacă te întâlnești cu mami acolo sus în cer să-i dai o îmbrățișare puternică din partea mea, știu că veți avea grijă de noi ! Vă iubesc ! Sincere condoleanțe familiei”, a scris una dintre prietenele Cristinei pe Facebook.

„Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă. În acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Odihnească-se în pace, suflet drag! În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să îți găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei tale. Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Drum lin către îngeri suflet bun, o sa ne fie dor de tine! Mulțumesc lui Dumnezeu ca te-am cunoscut! Mulțumesc pentru toate amintirile!”, a mai scris un al apropiat al fetei pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel