Cristiano Ronaldo a primit prima ofertă oficială din România: „Contractul arată cât de serioși suntem”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Cristiano Ronaldo a primit prima ofertă oficială din România: „Contractul arată cât de serioși suntem”
Cristiano Ronaldo a primit prima ofertă oficială din România: „Contractul arată cât de serioși suntem”

Cristiano Ronaldo a primit prima ofertă oficială din România, după ce s-a despărțit de Manchester United și se află în căutarea unei noi echipe, la care să evolueze pe final de carieră.

Steagul Roșu Brașov a emis un comunicat de presă pe Twitter, prin care spune că board-ul clubului a ajuns la un acord pentru a-l oferta pe Cristiano Ronaldo. 

Echipa care evoluează în Liga a 3-a din România, Grupa 5, a specificat și suma pe care atacantul portughez ar urma să o încaseze lunar, de la gruparea brașoveană. 

Ronaldo, care s-a despărțit înaintea Mondialului de Manchester United, ar primi un salariu de 516 euro, echivalentul a 2550 de lei pe lună.

„Conducerea noastră a ajuns la un acord pentru a-i oferi lui Cristiano un contract până la finalul acestui sezon. Contractul de 516,35 euro (2550 lei) arată cât de serioși suntem în a construi o echipă care poate accede în play-off-ul Ligii 3 și ataca promovarea”, scrie în mesajul postat de clubul brașovean.

 

Clubul brașovean a copiat ideea celor de la Ashton United, care i-au propus lui Erling Halland, atacantul formației Manchester City, să semneze un contract cu gruparea engleză pe durata Cupei Mondiale, cât campionatul din Premier League este întrerupt, potrivit Adevărul. Astfel, clubul englez a câștigat enorm de mulți urmăritori pe rețelele de socializare, iar numele echipei a fost timp de câteva zile pe buzele tuturor fanilor fotbalului internațional. 

 

Vezi și 

 

Manchester United l-a dat afară pe Cristiano Ronaldo, după interviul acordat controversatului Piers Morgan

 

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, aflat în prezent în Qatar pentru Cupa Mondială, se desparte de Manchester United "de comun acord, cu efect imediat", a anunţat marţi clubul englez de fotbal într-un comunicat de presă citat de AFP şi DPA.

"Clubul îi mulţumeşte pentru uriaşa sa contribuţie în cele două perioade în care a jucat pe Old Trafford, marcând 145 de goluri în 346 de meciuri, şi îi doreşte succes în viitor, la fel ca familiei sale", a adăugat Manchester United în legătură cu plecarea vedetei în vârstă de 37 de ani, care a adus recent critici dure antrenorului Erik ten Hag şi şefilor clubului într-un interviu pentru canalul TalkTV.

"Toată lumea de la Manchester United rămâne concentrată pentru ca echipa să continue să progreseze sub Erik ten Hag şi să colaboreze pentru a avea succes pe teren", a adăugat United în comunicat.

Portughezul a dat publicităţii propriul său comunicat: "În urma discuţiilor cu Manchester United, am convenit de comun acord să încheiem contractul nostru mai devreme. Iubesc Manchester United şi iubesc suporterii, asta nu se va schimba niciodată. Cu toate acestea, mi se pare momentul potrivit să caut o nouă provocare. Doresc succes echipei pentru restul sezonului şi pentru viitor".

Manchester United anunţase, vineri, că va "lua măsuri adecvate" ca răspuns la afirmaţiile lui Ronaldo, care l-au vizat şi pe Ten Hag.

Căpitanul "Seleccao" dispută în Qatar a cincea sa Cupă Mondială şi probabil ultima din carieră, putând deveni primul jucător din istorie care să înscrie la cinci ediţii diferite.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel