Cristian Diaconescu: "Dacă o duzină de ambasade îți anunță o anumită atitudine, asta arată un nivel de exasperare"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Cristian Diaconescu, prezent la Realitatea Tv, a declarat că politicienii din România nu au forța de a reprezenta țara noastră peste hotare.  

Fostul ministru mai spune că cele 12 ambasade care cer Guvernului să nu adopte OUG pe Justiție au ajuns într-un moment de exasperare. 

"Dacă mai mult de o duzină de ambasade din UE, din NATO îți anunță o anumită atitudine, asta își arată și arată cetățenilor români un nivel de exasperare inacceptabil. Un astfel de demers public se face după zeci de întâlniri bilaterale  în cadru forma, dar nepublic. După zeci, niciodată nu aparare deodată așa, din neant. " 

Politicienii români au dovedit de-a lungul timpului că nu au forța politică de a reprezenta România în străinătate, consideră fostul ministru.  

"Reprezentanții României nu mai au niciun fel de capacitate de a explica ceva pentru că nu au dovedit că au avut voință politică măcar în a complini  o serie din așteptările transmise, repet, de partenerii noștri nu de inamicii României", a mai declarat Diaconescu la Realitatea Tv. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel