Crime Caracal. Cristi Danileț a RĂBUFNIT: „Dreptul la somn al infractorului a primat”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Judecătorul Cristi Danileț a reacționat dur la modul în care s-a intervenit în cazul fetelor dispărute de la Caracal.

„Când între dreptul la viață al unui copil și dreptul la somn ori inviolabilitatea domiciliului unui infractor contează acestea din urmă, înseamnă că drepturile omului au devenit un lux teoretic.

Citește și Viorica Dăncilă: „STS a răspuns în cel mai iresponsabil mod la toate întrebările"

(expresia din ultima parte a fost imputată unui fost ministru al justiției de niște jurnaliști care au scos-o din context...dar - iată - se potrivește, din păcate)”, a scris Cristi Danileț pe pagina de Facebook.

Alexandra Măceşanu, o fata de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut miercuri, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină "la ocazie".

Citește și Băsescu, după tragedia din Caracal: „Poliția a GREȘIT fundamental. Premierul, președintele trebuiau să-i cheme și să-i dea afară"

Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa bărbatului de 66 de ani vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei.

Citește și Dezvăluirea făcută de Cristian Tudor Popescu după ce Alexandra a fost măcelărită în Caracal. Cum a murit tânăra

Totodată, la DIICOT se află în lucru un dosar deschis după dispariţia unei alte fete de 18 ani din judeţul Dolj în condiţii similare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel