Crimă ORIBILĂ în Italia: Tânără româncă, EXECUTATĂ în stil mafiot

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

O crimă oribilă cutremură Italia: un român și-a ucis iubita într-un mod absolut barbar: a împușcat-o de cinci ori în plină stradă. 

Tragedia s-a petrecut la Roma. Victima este o româncă de doar 23 de ani care a fost pur și simplu executată de fostul său logodnic.

Bărbatul de 36 de ani și-a chemat fosta prietenă pentru o întâlnire prin care urmau să clarifice dacă mai pot fi împreună. Fata a simțit că ceva este în neregulă, aceasta apărând însoțită de alte patru persoane. După o perioadă de timp, cei patru au plecat și i-au lăsat pe cei doi români să discute în continuare. 

Nimic nu anunța ce urma să se petreacă: conform martorilor, cei doi au discutat liniștiți timp de mai multe minute, dar la un moment dat ceva a mers foarte prost. Bărbatul de 36 de ani a scos pistolul și a împușcat-o pe fata de 23 de ani de cinci ori. A vrut să fie sigur că nu scapă cu viață. Aceasta s-a prăbușit inertă la pământ.

Dând dovadă de un sânge rece de necrezut, bărbatul a sunat la poliție și a anunțat crima. El a așteptat sosirea oamenilor legii la fața locului. 

Paramedicii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul tinerei fete. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel