Cremă minune, făcută în casă. După câteva aplicări a tratamentului, vei avea un ten ca de bebeluș

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Cremă minune, făcută în casă. După câteva aplicări a tratamentului, vei avea un ten ca de bebeluș
Cremă minune, făcută în casă. După câteva aplicări a tratamentului, vei avea un ten ca de bebeluș

Odată cu înaintarea în vârstă, ridurile apar pe chipul fiecăruia. Ridurile sunt mici pliuri ale pielii care se formează pe frunte, în jurul ochilor, între sprâncene și în jurul gurii, iar, în timp, se adâncesc. Chiar dacă apariția ridurilor este un proces natural, putem influența considerabil atât numărul, cât și profunzimea lor. 

Dar diferite tratamente, o bună igienă și o viață echilibrată ne  ajută să întârziem și chiar să încetinim acest proces de îmbătrânire.

Cremă antirid, făcută în casă: 10 g ceară de albine, 5 ml miere, 2 ml suc de bulbi de ceapă și 10 ml suc de bulbi de crin. Se omogenizează bine toate ingredientele pe baie de aburi, amestecând până la răcire. Pasta obținută se aplică pe regiunile ridate și se lasă să acționeze timp de 20 minute. Crema te ajută să ai o față ca de bebeluș, iar ridurile se vor estompa.

 

Trucuri pentru a scăpa de cearcăne în câteva minute. Vei avea un ten luminos în noaptea de Revelion

 

Tratament pentru riduri. 1 gălbenuș de ou se amestecă cu 2 linguri ulei de germeni de grâu și apoi se adaugă un bob de drojdie. Amestecul se întinde în strat subțire pe față și pe gât și se lasă să acționeze timp de 30 de minute, după care se clătește cu multă apă rece. Acest preparat netezește pielea și protejează tenul împotriva efectelor dăunătoare ale mediului.

Răzuiți un măr și adăugați gălbenușul unui ou. Aplică amestecul o dată la două zile pe față. Un truc fantastic care merită încercat

 

Sucul de spanac este un puternic agent anti-riduri, iar cu acesta vei reuși să estompați peste 50% din ridurile faciale existente. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici pe zonele afectate, cu ajutorul unui tampon de vata, hidrofila îmbibat în suc proaspăt de spanac. Masează executând mișcări circulare din exterior către interior, timp de 5 minute. Clătește apoi fața cu apă rece. De asemenea, se poate folosi si suc de rodie. Tratamentul se face in fiecare zi, dimineața și seara.

Amestecă o lingură de miere cu o jumătate de lingură de bicarbonat. Trucul miraculos care durează doar 10 minute!

 

Măr pentru riduri: Curățați un măr de coajă, răzuiți-l și adăugați gălbenușul unui ou și trei linguri de ulei de migdale. Aplicați amestecul pe față o dată la două zile. Această mască este pentru a combate semnele îmbătrânirii precum ridurile și celebrele pungi din jurul ochilor.

Amestecă miere și cafea. Trucul secret cu efect spectaculos, gata în doar câteva minute

 

Mască cu miere și bicarbonat de sodiu pentru a reduce petele sau ridurile, vă recomandăm să urmați pas cu pas următoarele instrucțiuni pentru a realiza masca:

Ingrediente: 1 lingură de miere, o jumătate de lingură de bicarbonat de sodiu. Pregătirea și tratamentul: Adăugați o jumătate de lingură de bicarbonat de sodiu împreună cu o lingură de miere într-un castron. După ce ați adăugat ingredientele, amestecați-le până se formează un fel de pastă. Veți avea gata masca cu miere și bicarbonat. Cu o față curată și uscată, aplicați masca pe ea, dar evitați zonele sensibile precum pielea din jurul ochilor și buzelor. Lasă masca să acționeze pe față timp de 10 minute. Îndepărtați remediul de casă cu multă apă caldă și apoi uscați-vă fața cu un prosop moale. La final, aplicați o cremă hidratantă pentru o piele mai fină. Utilizați această mască naturală de o dată până la două ori pe săptămână.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel