Cozmin Gușă, DEZVĂLUIRI despre Dăncilă: „Un om căruia îi este datoare. Cunosc detalii”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cozmin Gușă a comentat la Realitatea TV, la emisiunea „Legile Puterii”, moderată de Denise Rifai, afirmațiile premierului Viorica Dăncilă, care a spus despre violențele din 10 august 2018 că au semănat cu o lovitură de stat. 

Cu referire la declarația făcută de Viorica Dăncilă la Digi 24, „în momentul în care se forţează intrarea în Guvernul României, eu cred că acest lucru seamănă cu o lovitură de stat”, Cozmin Gușă a explicat: „Ar fi grava afirmatia, daca as banui-o pe doamna Dancila ca are proprietatea termenilor. Nu o banuiesc. Cred ca nu stie ce inseamna (n.red. lovitura de stat), dupa cum cred ca nu stie ce inseamna nici macar Magrebul, pe care l-a pomenit astazi”.

„Daca o sunam acum pe Viorica Dancila, sa ne spuna ce inseamna Magrebul, ar fi ca si cum l-am suna pe Orlando Teodorovici rapid sa ne spuna care este formula PIB-ului. S-ar putea sa stie o anumita formula, dar, daca il bagam in detalii, s-ar putea sa nu mai stie. Eu cred ca este slab pregatit profesional”, a completat Gușă.

Patronul Realitatea TV a continuat, tot cu referire la ministrul Finanțelor, și a lansat un apel public: „Acum am un apel de facut. Domnule Iohannis, domnilor sefi din institutiile statului roman, altele decat cele politice, aveti grija la ce va spune domnul Teodorovici si verificati-l de doua ori. Mai sunati pe la domnul Isarescu, pe la domnul Florin Georgescu, pe la alti bancheri importanti, pe la alti specialisti, pentru ca ceea ce va spune este total diferit fata de ceea ce se va intampla”.

 

Cozmin Gușă, DEZVĂLUIRE 

 

Apoi, Gușă a continuat cu o dezvăluire: „Sa iti mai dau o stire. Un om caruia Dancila ii este datoare, ma refer la Paul Stanescu, si cunosc detalii, dar nu le expun public, pentru ca a avut curajul sa ii spuna ca nu are scor suficient de mare pentru turul II si va distruge partidul, de ieri, i-a luat in catare oamenii din structura centrala propusi nu de Stanescu, ci de PSD Olt, si i-a dat afara.

Fiecare organizatie care a avut rezultate bune, ca Oltul, isi propune oameni in structura centrala. Si pentru ca Stanescu i s-a opus, vrand sa ii deschida ochii, astazi i-a executat pe oamenii propusi de organizatia Olt in structura centrala. O sa apara stirea maine, eu am aflat-o inainte”.

„Viorica Dancila si-a revenit in urma faptului ca a fost asistata de niste profitori, care stiu jocul de putere, dar care nu au vreun scop sa o duca in turul II, care nu au vreun scop sa ajute PSD-ul, ci au scop de inavutire. Nu este asistata spre succes, ci spre o mediatizare momentana, in care i se spune: "Vezi ca nu te mai face lumea proasta si agramata la marea majoritate a trusturilor de presa?". Sau "Vezi ca in partid nu mai comenteaza nimeni in afara de Paul Stanescu? Este meritul nostru. Ne asculti, iti merge bine. Nu ne asculti, o sa ai probleme". Daca PSD nu intra in turul II, isi pierde si rezerva de incredere ca ar fi un partid dominant. Mai are o mica rezerva de incredere, la electoratul de stanga, inclusiv pensionari, oameni cu venituri mici, sau unii intelectuali de stanga. Dar mica rezerva de incredere asteapta o confirmare de reprezentativitate la prezidentiale”, a completat patronul Realitatea TV.

 

Cozmin Gușă: „Viorica Vasilica Dancila, astazi, nu are nicio sansa”

 

„Pot sa spun ca Viorica Vasilica Dancila, astazi, nu are nicio sansa, la cum arata lucrurile, sa treaca de 13-15 la suta pe vot la prezidentiale. Cu PSD in spate. Mobilizarea structurii de partid nu inseamna doar mobilizarea primarilor.

Dar mai avem 100 de zile. Eu sunt foarte realist si nu vreau sa atac pe nimeni in aceasta campanie, pentru ca eu, Cozmin Gușă, si noi, Realitatea, nu avem miza, nu avem favorit la aceste alegeri. Dar vom fi foarte corecti.

Independenta jurnalistilor exista, eu doar am spus ca Realitatea TV nu are candidat si vom fi corecti, prezentand calitatile si defectele tuturor. Nu suntem televiziune de partid”, a încheiat Cozmin Gușă.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel