Covoarele vor fi moi și vor avea mereu un miros proaspăt: un truc uimitor, pe care trebuie să-l încerci

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Covoarele vor fi moi și vor avea mereu un miros proaspăt - un truc uimitor, pe care trebuie să-l încerci. Sursa - Pexels
Covoarele vor fi moi și vor avea mereu un miros proaspăt - un truc uimitor, pe care trebuie să-l încerci. Sursa - Pexels

Dacă nu sunt curățate regulat, covoarele se umplu de praf și mizerie, care se acumulează în firele țesăturii. Drept urmare, covorul, cândva pufos, își pierde aspectul și strică interiorul. 

Cu toate acestea, gospodinele cu experiență știu că este destul de ușor să readuci covorul la aspectul inițial. Important este să cunoașteți câteva trucuri. 

Pentru a face acest lucru, pregătiți frunze de dafin, cuișoare și scorțișoară. Pentru un litru de apă clocotită într-o cratiță se pun 5 foi de dafin. Lichidul trebuie să fiarbă aproximativ 15 minute. Se adaugă cuișoarele și scorțișoara pentru o aromă mai interesantă.

Pune un pumn de sare grunjoasă în adidași: dor așa vei rezolva, rapid și fără costuri, o mare problemă

Dar nu exagera cu aceste ingrediente doar câteva cuișoare și o lingură de scorțișoară sunt suficiente. 

Imediat ce apa se va răci, se pune într-o sticlă cu pulverizator. Suprafața  covorului se stropește cu apa pregătită. După 20 de minute,  suprafața trebuie doar aspirată.  Covorul va deveni din nou moale, va mirosi proaspăt și va decora camera. 

 

BONUS. Nu arunca niciodată sâmburii de cireșe: pot fi folosiți într-un mod cu adevărat incredibil  

 

Vedetele de necontestat ai acestui sezon sunt îndrăgitele cireșe. Pe lângă faptul că au nenumărate beneficii pentru sănătate, începând de la echilibrarea tensiunii arteriale și până la prevenirea cancerului, cireșele sunt cu adevărat delicioase!

Umple un ciorap cu bicarbonat și pune-l în sertarul din dormitor sau bucătărie. Un truc la care nu te-ai fi gândit

Dar trebuie să știți că sâmburii de cireșe nu trebuie aruncați. Vă vom dezvălui un truc uimitor cum și la ce îi poți folosi. 

Cireșele ne aduc beneficiile incredibile organismului nostru. Dar nu ne-am întrebat niciodată ce să facem cu sâmburii. Este greșit să aruncăm sâmburii de cireșe, deoarece pot fi folosiți într-un mod care vi se pare cu adevărat incredibil. 

Radeți un măr și întindeți-l pe toată suprafața tocătorului de lemn. Efectul este uimitor! În plus, vei scăpa de o mulțime de probleme

De ce să le arunci dacă poți face ceva foarte util din ele? Sâmburii de cireșe pot deveni un aliat foarte prețios în rezolvarea unei probleme. Imediat îți spunem despre ce este vorba. Dar mai întâi să nu uitați să adunați sâmburii de cireșe și să-i spălați bine.

În acest moment aranjam sâmburii într-un loc uscat, chiar și la soare. Aceștia trebuie să se usuce, așa că vor dura cel puțin câteva zile. După trecerea timpului, adunăm sâmburii uscați și-i punem într-o pungă din in.

Pune pasta de dinți la congelator: Un vechi truc japonez care face minuni. Îți vei mulțumi mai târziu!

Cu acest truc foarte simplu vom crea o pernă cu sâmburi de cireș în interior, care poate fi folosită în cazul de dureri inflamatorii, de exemplu în cazul inflamației cervicale. Doar încălzește ușor perna și apoi aplic-o pe zona afectată.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel