Coronavirus Tenerife. Peste 100 de turişti au primit permisiunea să plece din hotelul plasat în carantină

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Niciunul dintre cei peste 700 de turişti rămaşi într-un hotel de pe insula spaniolă Tenerife plasat în carantină nu a prezentat simptome ale îmbolnăvirii cu coronavirus şi 130 dintre aceştia au primit permisiunea să plece, a declarat joi un purtător de cuvânt al guvernului regional, relatează Reuters.

"Toţi aceşti turişti, clienţi, oaspeţi nu prezintă niciun simptom ...şi a fost luată decizia ca 130 de persoane să părăsească hotelul", a spus oficialul spaniol în declaraţii televizate.

"În acelaşi timp, există posibilitatea ca persoanele rămase să poată părăsi hotelul imediat ce o situaţie similară este verificată", a adăugat el.

Oaspeţii şi personalul din Hotelului H10 Costa Adeje Palace din Tenerife au petrecut trei zile în izolare după ce patru turişti italieni cazaţi la hotel au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

Numărul total de cazuri de contaminare cu coronavirus din Spania a crescut joi la 15, marea majoritate a acestora fiind legate de Italia, cea mai grav afectată ţară din Europa, cu 528 de cazuri şi 14 decese.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel