Coronavirus România. Iohannis, ședință de urgență cu Ciucă, Tătaru și Arafat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Klaus Iohannis intervine în scandalul din Coaliție
Klaus Iohannis intervine în scandalul din Coaliție

Președintele Klaus Iohannis va avea astăzi, la ora 15.00, o ședință de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19, anunță Administrația Prezidențială.

 

La ședința de la Palatul Cotroceni vor participa premierul interimar Nicolae Ciucă, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru și Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat. Ședința va începe, marți, la ora 15:00, și are drept temă principală gestionarea crizei provocată de pandemia de coronavirus. 

60-70% din populația adultă a țării, însemnând aproape 11 milioane de români, ar trebui să primească vaccinul anti-COVID pentru a pune capăt epidemiei de coronavirus, a declarat duminică, la Digi24, dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID. El a anunțat și demararea unei campanii de comunicare la nivel național, astfel încât populația să primească informații complete despre vaccin. În prima fază a campaniei de vaccinare, destinată personalului medical, vor fi organizate 350 de centre de vaccinare în spitale, dintre care 45 în București.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel