Coronavirus China. PSD somează Guvernul PNL să ia măsuri

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Social-democrații au somat Ministerul Sănătății și Guvernul să ia în serios recomandările Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și să ia toate măsurile să preîntâmpine răspândirea coronavirusului din China. Sursa citată mai precizează că „epidemia nu are week-end". 

"PSD somează Ministerul Sănătății și Guvernul României să ia în serios recomandările Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și să ia toate măsurile necesare preîntâmpinării răspândirii coronavirusului din China, inclusiv prin demararea unor campanii de informare a populației privind măsurile de protecție și prevenire", au scris reprezentanții PSD, duminică, pe pagina de Facebook a partidului.

Sursa menționată a adăugat că „epidemia nu are week-end și nici nu se împiedică de petreceri și torturi festive. Și nici de cele trei afișe din aeroporturi!".

Sunt peste 2.000 de cazuri de infecție cu noul coronavirus la nivel mondial, cele mai multe fiind în China, iar bilanțul deceselor a ajuns la 56, potrivit datelor făcute publice duminică de autoritățile de la Beijing, potrivit Mediafax.

Aeroportul Otopeni a luată măsuri pentru informarea publicului privind coronavirusul. Pasagerii cu simptome respiratorii care au călătorit în China sau în alte zone afectate de noul coronavirus sunt sfătuiți să contacteze imediat serviciul medical al aeroportului și să raporteze istoricul de călătorie.

De asemenea, reprezentanții Serviciului de Ambulanță România au oferit sfaturi, într-o postare pe Facebook, oamenilor pentru a reduce riscul de infecție cu virusul din China.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel