Corina Crețu, apel disperat pentru PSD, după ce a epuizat toate variantele

Narcis Popa |
Data publicării:

Corina Crețu are un nou mesaj pentru PSD. Comisarul european spune că sunt bani europeni pentru autostrada Iași-Târgu Mureș, făcând un nou apel disperat către social-democrații care caută contracte public-privat prin străinătate. 

Corina Crețu lansează un nou mesaj sperând că poate PSD înțelege în al XII-lea ceas că România poate accesa fonduri europene pentru autostrăzi. Comisarul european pare că a epuizat toate căile de comunicare din partid și lansează mesaje pe facebook, după ce apropiații lui Dragnea par s-o ignore total. 

"Reiterez disponibilitatea mea și a serviciilor DG REGIO de a finanța prin fonduri europene studiul de fezabilitate și etapizarea construcției autostrăzii Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni. Aceasta poate fi eligibilă pentru cofinanţare din Fondurile structurale şi de investiţii europene, având în vedere faptul că face parte din reţeaua TEN-T de bază, fiind inclusă totodată și în Master Planul General de Transport. Rămâne la latitudinea autorităţilor române dacă doresc să facă o solicitare în acest sens Comisiei Europene.
Vă doresc o zi frumoasă!" este mesajul Corinei Crețu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel