Cont fals cu numele unui lider PSD, înjurături în cascadă pe pagina lui Mircea Badea

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Pagina de Facebook a fostului ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost „clonată“ iar autorul a lansat o serie de atacuri și injurii la o postare pe pagina lui Mircea Badea.

Mircea Badea a postat astăzi un comentariu cu privire la vaporul scufundat la Midia care transporta oi, în urma incidentului sute de ovine găsindu-și sfârșitul în apă.

„Bai, hastagisti, am vazut cum ati suferit si v-ati agitat despre ursul lovit de masina. De miile de oi din vaporul care se scufundaseu va doare la coccis?“, a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

Unul dintre comentatorii lui Mircea Badea este Răzvan Cuc. Pagina este de fapt o clonă a contului de Facebook a fostului ministru al Transportului, însă are imaginea și numele său. La o analiză mai atentă însă, este clar că este vorba despre o pagină falsă.

„Mucea Badea cred ca e omul cu cea mai apasatoare constiinta din Romania, pentru ca el e stie ca a ajuns la limita extrema de josnicie. Acest gen de oameni sfarseste tragic. Putea sa aleaga o emisiune de divertisment si mizeria din el se diminua, dar...a inceput sa-i placa sa manipuleze pe ce-i saraci cu duhul!
Râmă ai fost, râmă ai ramas! Daca de azi iti ordona puscariasu sa pupi in c*r PNL... tu asta faci cu bucurie, Râmă!“a comentat cel din spatele paginii clonate a lui Mircea Badea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel