Consultări la Cotroceni. UDRM, față în față cu președintele Iohannis. Kelemen Hunor: Trebuie să continuăm discuțiile cu PNL și USR-PLUS

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
udmr_consultari_cotroceni
udmr_consultari_cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis are consultări, azi, la Palatul Cotroceni cu reprezentanţii partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în viitorul Parlament, în vederea desemnării candidatului pentru funcţia de prim-ministru. Şeful statului i-a invitat la consultări pe reprezentanţii PSD, PNL, ai Alianţei USR PLUS, Alianţei pentru Unirea Românilor şi UDMR, dar şi pe cei ai minorităţilor naţionale.

 

"Tema discuţiei de astăzi este evidentă. Doresc să ştiu opinia dumneavoastră despre formarea unei majorităţi, o variantă, doi - despre formarea unui Guvern şi alte probleme pe care doriţi să mi le prezentaţi", a spus Iohannis în debutul consultărilor.

Din delegația Uniunii Democrate a Maghiarilor din România (UDMR) fac parte Kelemen Hunor, Cseke Attila, Benedek Zakariás, Bíró Rozália, Antal Árpád.

''Lucrul cel mai important e să avem un buget cât mai repede. Trebuie să continuăm discuțiile cu PNL și USR-PLUS'', a spus Kelemen Hunor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel