Consulatul General la Londra, mesaj important pentru românii cu reședința în Marea Britanie

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Românii cu reședința în Marea Britanie pot să călătorească în Regatul Unit folosind cartea de identitate până la data de 31 decembrie 2025, cu condiția ca aceasta să fie înregistrată în contul personal UKVI de pe GOV.UK.

Consulatul General la Londra reamintește românilor cu reședința în Marea Britanie că pot călători în Regatul Unit folosind cartea de identitate până la data de 31 decembrie 2025, cu condiția ca aceasta să fie înregistrată în contul personal UKVI de pe GOV.UK. 

"În atenția cetățenilor români cu reședința în Regatul Unit

Vă reamintim faptul că cetățenii români cu statut de rezident (settled/pre-settled) pot să călătorească în Regatul Unit folosind cartea de identitate până la data de 31 decembrie 2025, cu condiția ca aceasta să fie înregistrată în contul personal UKVI de pe GOV.UK.

În cazul în care v-ați schimbat numele în documentele de identitate / călătorie, datele de contact sau reînnoit documentele este necesar să vă actualizați datele din aplicația de reședință.

Actualizarea datelor se realizează online pe https://www.gov.uk/update-uk-visas-immigration-account-details 

Pentru a accesa contul de pe Gov.uk aveți nevoie de documentul de identitate/ călătorie în baza căruia ați realizat aplicația, adresa dvs de e-mail sau numărul de telefon.

Călătoriile în afara Regatului Unit (spre țările UE) se pot face atât în baza cărții de identitate cât și a pașaportului, iar la momentul revenirii NU vă este impus un termen de valabilitate pentru documentul de identitate/pașaport.

Pentru mai multe informatii vizitati: http://www.mae.ro/node/54638 ", este mesajul postat de Consulatul General la Londra pe pagina oficială de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel