Congres PSD. Marian Oprişan: "Nu suntem răzgândaci"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a declarat joi că nu este de acord cu amânarea organizării Congresului PSD, argumentând că aceasta este o decizie luată în Comitetul Executiv Naţional al partidului şi trebuie respectată, scrie Agerpres.

El a adăugat că nu se pune problema ca la congres să nu fie desemnat preşedintele partidului, "pentru că PSD este un partid extrem de serios şi aplecat asupra problemelor pe care le au românii şi un partid românesc, spre deosebire de altele".

"Noi, dacă am luat o decizie în CEx, se va respecta. Eu în primul rând nu aş fi de acord (cu amânarea congresului PSD - n.r.), că nu suntem răzgândaci, să ne culcăm dimineaţa cu o decizie şi să ne trezim seara cu a altă decizie. Este aberant. În toată lumea civilizată, dacă vrem să fim şi noi civilizaţi, într-o săptămână când pleacă preşedintele partidului sau ţi-l arestează cineva, să facă alegeri din acest punct de vedere şi se rezolvă situaţia", a declarat Oprişan la Parlament, înaintea CExN al PSD.

Citeşte şi: Robert Negoiţă: "Dăncilă, Oprişan şi Bădălău la conducere? Un COŞMAR!"

Marian Oprişan a discutat, înaintea CExN al PSD, cu premierul Viorica Dăncilă despre rectificarea bugetară care, spune el, va rezolva toate problemele apărute în administraţia locală.

"Nu s-a greşit nicăieri, numai cine nu munceşte nu greşeşte. Întotdeauna, în anii bugetari, ne-am reglat cu toate problemele apărute la nivelul administraţiilor locale prin rectificare bugetară", a spus liderul social-democrat.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat pe 7 iunie, cu majoritate, propunerea organizării unui Congres al partidului pe 29 iunie, reuniune în cadrul căreia ar urma să fie schimbat statutul şi să fie aleasă o nouă conducere, a anunţat, la finalul reuniunii, preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel