Codruța Kovesi, despre dosarul penal: „Multe COINCIDENȚE”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Invitată la Europa FM, în emisiunea Andreei Esca, fostul șef al DNA a declarat că ”sunt cam multe coincidențe” legate de dosarul său penal - mai ales că acum a fost citată din nou exact pe 7 martie, adică în data când așteaptă decizia finală în privința candidaturii sale la funcția de pricuror șef european.

„Este clar că această chestiune cu dosarul penal, care ... văd că este plin de coincidențe. Am înțeles că s-a început urmărirea penală exact înainte de a merge la audiere, după ce era un dosar vechi de un an de zile. O altă coincidență este după ce m-am întors.

Citește și Kovesi a ales un loc SPECIAL înainte de audierea din P.E. „Eram CURIOASĂ" (VIDEO)

Deci mă întorc din Parlamentul European și primesc citație pentru când? Pentru 7 martie, când se votează din nou și se decide în Parlamentul European. Iarăși coincidență. M-am întrebat și eu, de ce nu am fost citată în 6 sau în 8. Adică sunt cam multe coincidențe aici”, a spus Kovesi.

De asemenea, ea este de părere că, de acum încolo, totul este o decizie politică.

Citește și Fosta șefă DNA: „Abia așteptam să mă întorc în țară să mă alătur PROTESTULUI"

„O să vedem cât de mult afectează, însă ceea ce este important de spus este că ceea ce ținea de mine, eu am făcut. Din punct de vedere tehnic, ca profesionist, eu treaba mi-am făcut-o. Acum este o decizie politică. Va depinde de politicienii români, de politicienii europeni, pe care dintre cei 3 candidați îl vor alege”, a mai spus fosta șefă a DNA.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel