Codrin Ștefănescu: „Viorica Dăncilă a fost o femeie foarte curajoasă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ștefănescu a declarat, marți, că Viorica Dăncilă și-a făcut datoria pe deplin și „tot ce este posibil omenește”. El a precizat că este posibil să fie discuții în CEx despre convocarea unui Congres extraordinar.

„Viorica Dăncilă a muncit foarte mult în această campanie, a fost o femeie foarte curajoasă și foarte hotărâtă, a fost aproape în fiecare filiala și s-a bătut mult, alături de toți colegii noștri din partid din toată țară, pentru a obține acest scor. Vreau să nu uitați un lucru, că bilanțul nu este așa de tragic cum se vede, în 5 județe noi am câștigat, în 21 de județe avem procente între 40 și 49,8%, în condițiile în care au fost absolut toți împotriva noastră, PNL, USR, PMP, UDMR, sistemul, structuri și așa mai departe. Adică a fost o bătălie în care PSD și candidatul PSD, Viorica Dăncilă a trebuit să facă față tuturor acestor forțe reunite. Prin urmare, Viorica Dăncilă și-a făcut, după opinia mea și a multor alți colegi, datoria pe deplin. A făcut tot ce este posibil omenește, alături de cei care au condus campania, la nivel central și la nivel teritorial, fiecare a făcut tot ce este posibil pentru a obține cel mai mare scor", a declarat Codrin Ștefănescu, înaintea CEX de marți, întrebat dacă își va da demisia.

Social-democratul a adăugat că probabil vor fi discuții la CEx despre convocarea unui Congres extraordinar al PSD.

„Suntem după o perioada nu foarte bună, știți foarte bine că am trecut în ultimele luni de zile chiar prin niște probleme, inclusiv căderea guvernului și faptul că mai mulți colegi de-ai noștri, de pe listele noastre, au votat căderea guvernului, ne-a afectat. Cu toate astea, bătălia s-a dus până la capăt și toți și-au făcut datoria. Eu cred că astăzi toți colegii mei vor înțelege că trebuie să respectăm statutul și probabil că astăzi vom discuta cu toții despre posibilitatea organizării unui Congres Extraordinar, așa cum toată lumea cere, dar pe baza statutului", a completat Ștefănescu.

Secretarul general al PSD a mai spus că speră ca Viorica Dăncilă să își păstreze calmul pe parcursul ședinței Comitetului Executiv și să rămână în sală până la final.

„Discuția va fi cu toții aici. V-am explicat cum văd această situație, sper că doamna Viorica Dăncilă, ca președinte al partidului, să conducă această ședință cu calm și discuțiile să rămână acolo în sala de sus", a conchis Codrin Ștefănescu.

CEx se reunește, marți, de la ora 18.30, la sediul PSD din Kiseleff, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel