Codrin Ștefănescu, despre referendum: Este eșecul românilor și al României în general

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu a declarat că patru milioane de români au votat și vocea lor s-a făcut auzită. 

 

”Românii au venit în număr gigant la vot. 4 milioane e o cifră. Uitați-vă ce poze au fost în diaspora. Au fost până în ultima secundă cozi pentru a vota.Suntem un partid iubit de români, mare

Vreau ca în numele partidului vreau să mulțumesc presei din România pentru campania de informare din ultimele două săptămâni. Presa și-a făcut datoria. Sunt aproape 4 milioane de români, merită tot respectul și considerația noastră. Este eșecul românilor și al României în general.

Sunt aproape 4 milioane de români, merită tot respectul și considerația noastră.

Pentru cei de la USR este o fantasmă medievală, de aceea au atât de puțin în sondaje și sigur la următoarele alegeri nu vor mai intra în Parlament.

Este halucinant ceea ce spune domnul Orban. Spune că este un vot de blam pentru domnul Dragnea, este halucinant. În primul rând, nu a fost un demers politic, nu a fost asumat politic de nimeni. E

Este halucinant ce fac oamenii aceștia din opoziție! Este haioasă opoziția asta cu domnul Orban și domnul Barna. Ei au făcut boicot? Vreau să vă spun că 4 milioane de români au venit astăzi la vot! 4 milioane este o cifră, este gigant și 4 milioane de români au venit la vot și acolo în cabina de vot și-au exprimat părerea.

Este incredibil cum s-a comportant Iohannis. Parcă nu era președintele României, era președintele altei țări. Nu este posibil să te duci la vot în sictir și cu scârbă, seara, pe ascuns.”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel