Codrin Ștefănescu: „Nu știu cine-i bagă în cap lui Tāriceanu că trebuie să rupă alianța”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a transmis astăzi un mesaj prin care susține faptul că cine „îi bagă în cap” liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, ca să rupă alianța, nu îl sfătuiește bine. 

„Nu stiu cine-i bagā in cap lui Tāriceanu cā trebuie sā rupā alianta. Sau sā boicoteze guvernul din care face parte. Dar nu-l invatā de bine! Pentru cā o astfel de decizie va crea un val imens de antipatie in randul electoratului nostru comun. Si se vor sterge cu buretele toate declaratiile sale impotriva sistemului. Isi va pierde orice credibilitate in acest sens. Asta se vrea?”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina de Facebook.

Citește și Tensiunile CRESC. ALDE ar putea BOICOTA şedinţa de Guvern

Surse politice afirmă că miniştrii ALDE nu vor participa la şedinţa de guvern dacă rectificarea bugetară va fi adoptată în forma actuală. În ultima perioadă, liderii ALDE și PSD au discutat despre rectificarea bugetară, dar nu au ajuns la o înțelegere. Partidul condus de Călin Popescu-Tăriceanu nu este de acord cu tăierile de fonduri de la ministerele Transporturilor, Educației și Sănătății dar şi banilor alocaţi investiţiilor, și a cerut ministrului Finanțelor să vină cu alte soluții pentru a reduce cheltuielile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel