Codrin Ștefănescu, DEZVĂLUIRI: „Viorica Dăncilă NU a fost DE ACORD”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a dezvăluit într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Dosar de politician”, că în ședința Comitetului Executiv (CEx) al PSD de săptămâna trecută s-a luat decizia restructurării guvernului prin Parlament, însă premierul Viorica Dăncilă s-a opus deciziei din CEx, informează B1 TV.

Întrebat dacă relațiile dintre Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea sunt bune, Ștefănescu a răspuns: „Noi, în CEx, am decis să facem aceste schimbări de miniștri, prin restructurarea Guvernului, în Parlament, în condițiile următoare: noi avem două colege care și-au dat demisia pentru că nu e normal să faci campanie electorală fiind pe lista pentru europarlamentare și pe loc eligibil având funcția de ministru. Cele două colege și-au depus demisia.

Citește și Dăncilă - Iohannis, DISCUȚIE de ULTIMĂ ORĂ. UPDATE

La domnul Tudorel Toader lucrurile au fost foarte clare. După doi ani de tărăgănări, am decis în CEx, în unanimitate, că trebuie să-l revocăm și să vină un om de partid care își asumă în fața partidului și a electoratului nostru modificările și schimbările pe care le-am promis oamenilor care ne votează.

Doamna prim-ministru însă nu a fost de acord cu decizia CEx-ului să facem această restructurare prin Parlament, asumându-și că cele trei schimbări vor fi aprobate de către Klaus Iohannis și s-a înșelat asupra acestei chestiuni”.

Social-democratul a avut și un mesaj pentru șefa Guvernului.

Citește și Liviu Dragnea a IZBUCNIT la adresa lui Dăncilă: „Să hotărască dumneaei"

„Prin urmare, noi o rugăm pe doamna prim-ministru, care e și președinte executiv al PSD, să înțeleagă că avem o decizie a Comitetului Executiv Național și după sărbători poate se hotărăște să pună în aplicare decizia noastră, a tuturor colegilor ei”, a mai declarat Codrin Ștefănescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel