Codrin Ștefănescu, despre Marcel Ciolacu: „Dăm senzaţia că suntem nişte mieluşei, cu o conducere de mieluşei”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Codrin Ștefănescu s-a arătat nemulțumit de propunerea de premier făcută de liderul PSD, Marcel Ciolacu, și sugerează că strică imaginea partidului. 

„Noi, în momentul de față, dăm senzaţia că suntem nişte mieluşei, cu o conducere de mieluşei, care stau în fața stăpânirii şi joacă după nişte lucruri deja impuse. Lucrurile sunt simple. CCR spune clar că preşedintele nu e decident în a numi premierul, ci doar mediator. Nesocotirea Constituţiei înseamnă încălcarea statului de drept despre care tot vorbesc ei. Tu, ca PSD curajos, te duci cu Şerban Nicolae prim-ministru şi joci inclusiv cartea suspendării. Dai dovadă de curaj în fața electoratului tău, te lupţi pentru voturile astea şi o faci cu toate pârghiile democratice, până la capăt, mai ales că ai majoritate.

Doi la mână, anticipatele au sens doar când partidele nu pot forma o majoritate. Tu ai majoritate, în momentul de față, deci poţi să vii cu un om din partid, cum e Şerban Nicolae, cum e Olguța, cum sunt alţii, hotărâţi şi curajoşi, şi să joci cartea asta. "Domnule, dacă încalci Constituția, jucăm şi cartea suspendării". Că ne iese, că nu ne iese, dar măcar o anunţi, să vadă şi adversarul tău politic în mod democratic că tu joci toate cărţile pe care le ai şi le iei în serios şi nu faci blat”, a spus Codrin Ștefănescu, în emisiunea „Esențial”, de la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel