Codrin Ștefănescu, DELIR total: "Iohannis ar trebui să fie dat în judecată"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a afirmat că președintele Klaus Iohannis ar trebui să fie dat în judecată pentru toate „mizeriile" pe care le-a spus despre PSD, însă acest demers nu mai este posibil, deoarece nu mai există o lege care să rezolve problema insultei și calomniei.

"Sunt convins că Iohannis ar merita să fie dat judecată. Pentru toate aberațiile și mizeriile spuse despre noi. Dar nu mai avem legea aia cu insulta și calomnia. Că am fost tot noi buni și naivi cândva...", a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat sâmbătă, la Mamaia, că va depune plângere penală pe numele președintelui Klaus Iohannis, ca urmare a afirmațiilor acestuia cu privire la faptul că Guvernul este corupt.

Întrebată care este fapta pe care o sesizează, Dăncilă a afirmat că duminică se va întâlni cu avocații.

În urmă cu câteva zile, Viorica Dăncilă a afirmat că este revoltător faptul că şeful statului Klaus Iohannis de la foloseşte tribuna oficială a Administraţie Prezidenţiale expresia „Guvern corupt". Premierul îi cere preşedintelui să prezinte urgent probe în acest sens.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel