Codrin Ștefănescu aruncă săgeți spre PSD: „Regret că v-am apărat ani la rândul!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Imaginile cu Sorina Pintea în cătușe, plimbată între arestul capitalei și policlinica MAI l-au scandalizat pe fostul secretar general al PSD, care reacțioează la poziția actuală a partidului față de situația fostei ministre a Sănătății.

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a explodat la adresa actualului șef, Marcel Ciolacu, pe care îl acuză că a instaurat tăcerea în partid, în momentele în care Pintea are nevoie de apărare, asta după ce liderul interimar al PSD a anunțat că Pintea a fost suspendată din PSD, după ce a fost arestată.

„Este incredibil cum este umilitā o femeie in Romania lui 2020! Care nu a primit in viata ei o amenda de circulatie si nu este un pericol public. Insa halucinant este modul in care se pozitioneaza PSD-ul condus de Ciolacu in aceste momente! Si nimeni din partid nu scoate o vorbā despre colega noastrā aflatā intr-un moment de cumpānā din viata ei. Regret ca v-am apārat ani la randul de atacurile altora! Promit cā nu mai fac asta! Pentru ca nu meritati!“, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook înurmă cu puțin timp.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel