Codrin Ștefănescu spune că are probleme de sănătate și se retrage din politică: "Am o altă luptă"

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook

Codrin Ștefănescu anunță că se retrage din activitatea politică și lasă partidul Alianța Pentru Patrie pe mâinile fostului ministru Liviu Pop. 

"Dragi români, Din motive personale, dar mai ales din motive de sănătate, am decis să mă retrag o perioadă din viața politică. Medicii mi-au cerut și sunt nevoit să le dau ascultare. Proiectul #AliantaPentruPatrie, pe care l-am pornit împreună cu mulți dintre voi in urma cu 13 luni, își va continua misiunea de recuperare a României din mâinile trădătorilor și dușmanilor de neam, care prin minciună, hoție si vanzarea a tot intereselor străine, au pus stăpânire pe destinele și viețile noastre.

Dragi patrioți, am predat azi, colegilor mei din APP, un partid al patriotilor români, pregatit și organizat bine in teritoriu să între in lupta decisivă a recuperării României, a demnității, a dreptului nostru de a trăi liber in țara noastră! Am convocat azi un CEx și un congres extraordinar, i-am rugat pe colegii mei să inteleagā situația prin care trec, să-l susțină pe Liviu Pop - fost ministru al Educației să preia conducerea partidului, să rămână uniți si hotărați pentru vremurile cumplite ce vor urma. Le multumesc colaboratorilor mei pentru toată susținerea si implicarea, pentru că au fost alături de mine in bătălia contra răului, le doresc mult succes si mult curaj in misiunea de a reda România românilor!

Voi rămâne alături de ei si in timp ce voi purta o nouă luptă, aceea pentru propria-mi sănătate! Vă mulțumesc vouă, patrioți români, cei care m-ați motivat să construiesc Alianța Pentru Patrie! Vă iubesc! Aveți întregul meu respect!" scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook. 

Dragnea a plecat din APP. În schimb s-a înscris Ana Maria Reghecampf

Partidul APP făcuse gândit pentru o alianță legată de imaginea lui Liviu Dragnea, însă la scurt timp după ieșirea din închisoare, fostul lider PSD s-a certat cu Codrin Ștefănescu, cei doi acuzându-se de "alte interese" cu partidul și au decis să meargă fiecare pe calea lui. Codrin Ștefănescu a reușit în scurt timp cooptarea în partid a cunoscutei Ana Maria Reghecampf. 

La rândul său, Liviu Dragnea vrea să-și continue aventura politică și pare să îmbrățișeze o alianță cu Diana Șoșoacă. Într-un interviu acordat Ancăi Alexandrescu la Realitatea TV, Dragnea a spus că pe Șoșoacă o consideră o mare patrioată și că nu ar exclude o viitoare alianță cu ea. Fostul lider PSD a spus că va intra într-un partid care este deja creat, astfel că nu este exclus ca Dragnea să intre chiar în partidul Dianei Șosoacă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel