Codrin Ştefănescu, apel DISPERAT pentru colegii săi din PSD: "M-am săturat!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Codrin Ştefănescu face apel la solidaritate în interiorul PSD şi îi critică pe cei care întorc spatele "colegilor la ananghie". 

"M-am săturat să văd oameni care se delimitează de colegii noştri când sunt la ananghie. M-am săturat să văd colegi de-ai mei care se delimitează de Lia Olguţa Vasilescu, că are cătuşele la mâini. M-am săturat colegi care se delimitează de Gheorghe Nichita că e condamnat, de Radu Mazăre, de Nicuşor COnstantinescu, de Costică Niţă. M-am săturat să văd oameni care se delimitează de camarazi şi de colegi când sunt la ananghie. Eu vreau să fim solidari şi să mergem mai departe pentru că, cu toată această înfrângere, ne-au votat foarte mulţi români faţă de care avem o obligaţie.

Eu cred că este necesar să facem rapid un Congres în care să limpezim lucrurile în interiorul partidului", a declarat Codrin Ştefănescu.

 

Codrin Ştefănescu: "Liderul nostru a ajuns la puşcărie"

 

Întrebat dacă prin refuzul de a se delimita de persoane cu dosare penale sau aflate în puşcărie PSD face scut în jurul infractorilor, Codrin Ştefănescu a răspuns:

"Iată că nu am făcut scut. Instanţa şi-a spus cuvântul, liderul nostru este la puşcărie".

 

Codrin Ştefănescu, apel pentru solidaritate în PSD

 

Codrin  Ştefănescu le transmite colegilor săi să rămână uniţi şi să nu înceapă o bătălie în interiorul partidului.

"Nu aş vrea să încep o bătălie în interiorul PSD. Sper să fim uniţi, că dacă vom fi uniţi, vom găsi soluţii. Sper să găsim soluţii şi petr cameră şi pentru a păstra guvernarea. Majoritatea noastră este consolidată, relaţia cu domnul Tăriceanu este a fel, e aceeaşi, de caramaderie, de prietenie", a mai precizat Codrin Ştefănescu, înaintea întrunirii Biroului Permanent Naţional al PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel