Codrin Ştefănescu: "Ce am înţeles eu din ceea ce-a citit Klaus. Că PSD-iştii trebuie să MOARĂ în CHINURI"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Codrin Ştefănescu reacţionează dur după discursul preşedintelui Klaus Iohannis, în care spus că PSD va "rămâne în istorie drept guvernarea care a protejat infractorii".

"Ce am inteles eu din ceea ce-a citit Klaus de pe foile alea: cā tara e plinā de infractori, cu exceptia celor din PNL si asociatii lor. Cā PSD-istii trebuie sā moarā in chinuri cu totii. Cā votantii PSD sunt prosti si e musai sā-l voteze doar pe el. Cā vrea milioane de demisii, inclusiv cea a sefului Diicot pe care tot el l-a numit. Si doreste toate astea rapid, pentru cā trebuie urgent sā mai plece intr-o vacantā. Cā asa-i in România lui normalā", a scris Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă, întâmpinată de PROTESTATARI la Ploieşti: "Ghiță e în Serbia, nu la Ploiești"

Ieri, preşedintele Klaus Iohannis a cerut demisia şefului DIICOT, Felix Bănilă, şi a atacat dur guvernarea PSD, despre care spune că "a protejat infractorii".

"Este revoltător modul în care, în ultima săptămână, unele instituții publice au reacționat în ceea ce privește ancheta de la Caracal și cumplitul caz din Dâmbovița. Reacția întârziată, gesturi scandaloase și lipsa de preocupare pentru familiile victimelelor și victime. Ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile cu cazul Caracal este un exemplu de așa nu. Infractorii sunt tratați cu blândețe, cu mănuși, iar victimele cu duritate. O guvernare care a avut ca preocupare salvarea infractorilor. (...) Pentru toate aceste greșeli majore, PSD va plăti politic, vă promit acest lucru. Vor rămâne în istorie drept guvernarea care a protejat infractorii", a afirmat preşedintele Klaus Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel