Codin Maticiuc, DEZLĂNȚUIT după TRAGEDIA din Caracal. Vrea să le știu numele, prenumele, gradul: „Vreau să îi fac celebri”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Actorul și regizorul Codin Maticiuc a reacționat la tragedia petrecută la Caracal, acolo unde o tânără de 15 ani ar fi fost măcelărită de un mecanic auto în timp ce poliția și procurorii ezitau să intre în casa acestuia.

„Vreau sa știu numele celor de la Caracal

Știți ce s-a întâmplat. Fetița a sunat de trei ori la 112 la ora 11. Nu vreau sa vorbesc despre monstrul din casă. Ei vor exista mereu. Nu vreau sa vorbesc nici măcar despre sistemul incompetent care a găsit adresa atât de bine descrisă de fetiță abia la ora 03.

Citește și Gheorghe Dincă, ARESTAT. A ZÂMBIT SFIDĂTOR jurnaliștilor

Vreau sa vorbesc despre polițiștii ajunși la fața locului la ora 03 și au așteptat mandatul procurorului sau ce morții lor au așteptat până la ora 06 în timp ce din casă se auzea "Lasă-mă ca ma omori!". Vreau sa știu cine sunt ei. Vreau sa știu cine sunt acești milițieni care nu și-au aruncat straiele de gabori și pistoalele, nu au pus mâna pe pari și n-au intrat peste monstru în bârlog dacă chiar considerau ca n au dreptul de a interveni ca polițiști. Cu orice risc. Cu riscul de a fi dați afară sau chiar arestați apoi. Cine avea curajul s-o facă dacă o salvau? Cine avea curajul să îi transforme din eroi în martiri și să-și semneze propria condamnare?!

Citește și Drama din Caracal scoate ROMÂNII din DIASPORA în STRADĂ. PROTESTE în Italia, Spania și Marea Britanie

Vreau sa știu cine sunt băiețeii ăia care au patrulat în siguranță prin fața casei. Îmi doresc sa fi fost eu în locul lor. Sau câțiva băieți răi cu infracțiuni la activ pe care-i cunosc. Sau chiar Marian Godina. Sau măcar băiatul meu de 9 ani cu doi colegi de la școală. Oricine cred ca făcea mai mult.

Citește și Crime Caracal. Primele declarații ale AVOCATULUI lui Gheorghe Dincă: „Apelul a fost făcut de pe telefonul lui"

Vreau să știu cine sunt ei. Nume, prenume, grad și poze. Vreau să îi fac celebri. Vreau să îi recunoască lumea pe stradă. Dați un share poate îmi scriu oamenii care îi cunosc. Vecini, jurnaliști, ceva...Vedete îi fac!", a scris Maticiuc pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel