Coarnă: Pe 10 august s-a TRAS de pe blocul de lângă guvern în MULȚIME

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului polițiștilor, susține la B1 că pe 10 august s-a tras în mulțime dintr-un bloc din Piața Victoriei.

Coarnă spune că s-au găsit șapte tuburi de muniție goale cu care s-a tras pe 10 august în manifestanții din Piața Victoriei pe o terasă a blocului din dreapta guvernului din Piața Victoriei. Aceasta ar demonstra că acțiunea a fost premeditată.

Coarnă spusține că procurorii ar investiga acest episod. Doru Mărieș, președintele 21 Decembrie, spune că la Mineriada din 1991, Crăiniceanu și Frumușeanu au murit după ce s-a tras de pe o clădire din apropierea pieței.

"Sunt mai multe lucruri şi vorbim de probe certe. Am înţeles că s-au găsit 7 tuburi de pe o terasă a unui bloc din Piaţa Victoriei, 7 tuburi care au fost folosite în evenimente din 10 august, muniţie folosită pe terasa unui bloc din Piaţa Victoriei.

Au fost ridicate 7 tuburi de către parchet, tuburi care se află la expertiză în acest moment", a declaart Dumitru Coarnă la b1tv

"Am vazut imaginile, am întrebat a doua zi un jandarm cu funcţie în Piaţa Victoriei. A doua zi, asociaţia 21 decembrie a făcut o adresă la preşedintele statului, către toţi şefii de servicii şi de parchet să spună cine a tras de acolo", a declarat Tedoro Mărieş  la B1TV

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.29