Coadă de TIR-uri și mașini la granița cu Ungaria. Coloana ajunge la 12 kilometri, în această dimineață

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Digi 24
Sursa foto: captură Digi 24

Aglomerație mare la Nădlac 2, la ieșirea din țară. Timpul de așteptare pentru camioane este de 110 minute în această dimineață. Situația a fost aceeași și miercuri, când coada de vehicule s-a întins pe 12 kilometri. De vină ar fi controalele amănunțite făcute la intrarea în Ungaria.

Răbdarea șoferilor a fost pusă la grea încercare. Coloana de camioane s-a întins pe 12 kilometri, pe sensul de ieșire din România către Ungaria.

„E o nebunie, mereu este așa în ultimele luni, habar n-am ce se întâmplă în terminal aici, nimeni nu ne ajută. Deja nervii sunt la pământ”, spune un șofer, la Digi24.

Potrivit aplicaţiei online de monitorizare a timpilor de aşteptare de la frontieră, pe arterele dedicate camioanelor timpul mediu de așteptare a depășit 3 ore.

 

Măsuri pentru fluidizarea traficului

 

Poliţia de Frontieră spune că a luat măsuri pentru fluidizarea traficului.

„S-au dispus măsuri pentru suplimentarea personalului planificat la efectuarea formalităţilor de frontieră, precum şi a arterelor de control deschise pentru acest tip de mijloace de transport, în funcţie de configuraţia şi capacitatea maximă permisă de infrastructură punctelor de trecere”, a precizat Laura Bondar, purtător de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, potrivit sursei citate. 

Autoritățile recomandă şoferilor de autocamioane să folosească toate punctele de frontieră deschise tranzitului de mărfuri.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel