Coșmarul unei românce din Spania: Amenințată cu moartea, la un pas să fie aruncată de la balcon, pentru o țigare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un român  a primit doi ani și jumătate de închisoare și un ordin de restricție, după ce a fost la un pas să își omoare partenera, o conațională alături de care locuia în Tarragona.

Un român a fost condamnat la închisoare pentru patru infracțiuni de violență pe fondul consumului de alcool În plus timp de unsprezece ani,are interdicție de a se apropia sau comunica cu victima la mai puțin de 500 de metri distanță.

Bărbatul a încercat chiar să își arunce soția de la balcon. Femeia a ascuns multe dintre relele tratament la care soțul ei o supunea, însă când i-a pus viața în pericol, a decis să spună totul poliției. Reclamanta și acuzatul - de naționalitate română - au început o relație în 2016, care a durat patru luni, timp în care cei doi au locuit împreună în casa femeii, împreună cu fiul ei.

Încă de la începutul relației românca a fost agresată fizic și verbal de acuzat, de care avea o dependență emoțională ridicată și de care se temea. Astfel de episoade s-au produs atunci când bărbatul era beat, atât în ​​căminul comun, cât și în alte părți. Femeia a  a fost lovită, pălmuită, trasă de păr și insultată. Totul a durat luni întregi, până când femeia și-a luat inima în dinți să reclame totul.

Româncă paralizată de frică

 

În iunie 2016, când cuplul era acasă, el - care era beat - a cerut o țigară. Femeia i-a aruncat pachetul de tutun sub pat. Nervos, bărbatul a dat-o jos din pat, ridicând salteaua cu totul și, cu  bâtă de lemn, a început să o lovească în timp ce îi adresa cuvinte înjositoare - „cu**ă nenorocită. Ești o cățea, asta ești!“ - și chiar a încercat, prima dată, să o arunce de la balcon, relatează Diaridetarragona.com.

Câteva zile mai târziu, pe 11 iulie, femeia și-a lăsat fiul la casa mamei sale și s-a întors acasă alături de  bărbat. Numai că, pe fondul consumului de alcool al bărbatului, cei doi au început să se certe, iar românul  a început să o agreseze, a luat-o de păr și a condus-o  spre balcon, unde a încercat să o arunce, pe femeie peste balcon, în timp ce victima urla.

În zorii zilei, Mossos d'Esquadra au venit la locuința lor, avertizați de vecini. Femeia a deschis ușa, însă nu a putut spune atunci nimic, din cauza fricii față de partenerul ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel