COȘMARUL a doi tineri români din Spania: Bebelușul lor de 13 luni, a DISPĂRUT împreună cu unchiul său

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Copilul de doar un an și o lună a doi tineri români rezidenți în Spania a dispărut, după ce a ieșit la plimbare în parc, însoțit de unchiul său. CEi doi au fost găsiți teferi, după mai multe ore, al câțiva kilometri distanță de casă.

Doi tineri români, stabiliți în Granada, Spania, au trecut prin iad vreme de mai bine de jumătate de zi, neștiind nimic despre copilul lor de doar un an și o lună. Unchiul micuțului a plecat cu bebelușul la plimbare, așa cum făcea aproape zilnic, însă nu a mai reușit să găsească drumul spre casă.

Poliția Națională a localizat în Granada un bebeluș de 13 luni a cărui dispariție fusese semnalată de părinți după ce au așteptat mai mult de douăsprezece ore să se întoarcă acasă cu unchiul său. Cei doi au fost localizați aproape de miezul nopții, într-un sens giratoriu situat la câțiva kilometri de casa familiei, într-un orășel din zona metropolitană din Granada, Spania.

După ce au ăsit copilul, polițiștii l-au transportat la un spital pentru a-i verifica starea de sănătate, iar acolo au descoperit că copilului îi era foame, dar se găsea într-o în stare bună. El a fost apoi încredințat familie sale, care a trecut prin clipe de iad în orele în care bebelușul lor era de negăsit.  

Potrivit declarației mamei, fratele ei, adică și unchiul copilului, obișnuiește să-și ia nepotul la plimbare în timp ce ea se ocupă de treburile casnice. Așa că în acea zi, în jurul orei 12.00, amândoi au coborât în parc, urmând să revină în casă după o oră și jumătate pentru a-l hrăni pe cel mic. Observând însă că nu s-au întors la ora convenită, părinții, îngrijorați, au început căutarea - fără succes -, atât în jurul, cât și în apropierea parcurilor din zonă. Gândindu-se ca nu cumva să fi suferit un accident, tatăl copilului a contactat camerele de urgență ale spitalelor orașului, dar nu a dat de ei.

Părinții au ales în cele din urmă să depună plângere pentru dispariția bebelușului și a unchiului său la Poliția Națională, care i-a localizat în cele din urmă, aproape la miezul nopții, într-un sens giratoriu din oraș situat la câțiva kilometri de casa familiei. Polițiștii trebuie să stabilească acum cum au ajuns cei di în acea zonă, asta penrtu că unchiul micuțului, și el tot român, nu știa limba spaniolă și nu a putut explica cum a ajuns în această situație cu cel mic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel