CNN desființează scrisoarea lui Giuliani: A făcut de râs SUA

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

În editorialul intitulat ”Rudy Giuliani dă lecţii altei ţări în etică”, jurnalista CNN Frida Ghitis, specializată în afaceri internaţionale, îl acuză pe avocatul preşedintelui Trump că a făcut de ruşine Statele Unite.

Aceasta pentru că Giuliani s-a pronunţat împotriva unui ”Guvern curat”. Mai mult, a îngreunat lupta pentru democraţie şi a murdărit politica externă a Statelor Unite. Mai mult, a îngreunat lupta pentru democraţie şi a murdărit politica externă a Statelor Unite, semnalează realitatea.net.

”Zecile de mii de oameni care au ieşit în stradă pentru a apăra statul de drept au privit, până acum, Statele Unite drept un aliat. De aceea, când un site local de ştiri a publicat o scrisoare de la Giuliani către preşedintele României, a detonat o bombă de stupoare", a scris jurnalista CNN.

Ghitis a admis că Rudy Giuliani, ca avocat independent şi om de afaceri, are dreptul să aleagă infractori şi escroci, dacă vrea. Dar, ca avocat al lui Donald Trump, care vorbeşte în numele preşedintelui la televizor, trebuie să aibă grijă, pentru că opiniile sale au o rezonanţă puternică. Iar cum românii se aşteaptă, de obicei, la susţinerea Statelor Unite pentru democraţie, scrisoarea avocatului a fost o dezamăgire profundă.

Potrivit editorialistei, fostul primar al New Yorkului a recunoscut că a fost plătit de o firmă de consultanţă, Freeh Group International Solutions. Aceasta aparţine fostului director FBI Louis Freeh, care este avocatul omului de afaceri Puiu Popoviciu.

În aceste condiţii, CNN lansează un apel spre Giuliani

”It's a sign of our times that now the same lawyer who is defending the embattled President of the United States is selling his services to those trying to roll back the rule of law in Romania. If Giuliani values what's left of his reputation, he should screen his client list while he serves as Trump's lawyer. And he should keep quiet on issues related to foreign policy as long as his name is associated with the US presidency”, este finalul articolului original de pe cnn.com.

Dacă Giuliani preţuieşte ce a mai rămas din reputaţia sa, ar trebui să îşi analizeze lista de clienţi cât timp este avocatul lui Trump. Şi ar trebui să păstreze tăcerea în chestiuni legate de politică externă, atât timp cât numele său este asociat cu preşedinţia Statelor Unite", subliniază autoarea editorialului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel