Clotilde Armand: „Contestațiile PSD împotriva mea, respinse. Sunt oficial primarul Sectorului 1“. Piedone, edil la Sectorul 5

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Clotilde Armand anunță că Biroul Municipiului Bucureşti a respins cu 11 la 4 voturi contestațiile PSD împotriva ei: „de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1”. Și Cristian Popescu-Piedone rămâne primarul ales la Sectorul 5.

Biroul electoral de circumscripţiei a Municipiului Bucureşti a decis duminică ca voturile la Sectorul 1 şi Sectorul 5 să nu fie renumărate. Decizia de la Sectorul 1 a fost anunţată de Clotilde Armand, primarul ales din partea USR-PLUS-PNL. Decizia BEM vine după ce Biroul Electoral Central a transmis sâmbătă pentru soluţionare cererile către biroul electoral municipal. 

Clotilde Armand anunță pe Facebook că Biroul Municipiului Bucureşti a respins în urmă cu câteva minute (11 la 4 voturi) contestațiile PSD împotriva sa.

„Astfel, în Sectorul 1 nu se mai anulează alegerile și nu se mai renumără voturile. Telenovela pesedistă a contestațiilor s-a terminat. Manipularea abjectă s-a terminat. Știu că le este greu să creadă asta dar de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1”, scrie sursa citată.

Armand la 1, Piedone la 5

 

PSD a cerut reluarea votului în Sectorul 1, după ce imagini cu persoane care intră într-o cameră unde par să fie depozitate buletinele de vot au apărut în spațiul public.

Poliția București și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 s-au autosesizat și fac cercetări în două dosare penale, potrivit Mediafax.

BEM a hotărât să admită contestaţia împotriva deciziei biroului electoral al sectorului 5 de renumărare a voturilor în sectorul 5 cu 11  voturi „pentru” şi patru „împotrivă”. Privind renumărarea voturilor la sector 1, ALDE, USR, PNL şi PSD au votat pentru renumărare, însă au fost 11 voturi împotriva renumărării, potrivit RomaniaTv.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel