Clădirea Hendon Town Hall din Londra, iluminată în culorile drapelului României

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:
Clădirea Hendon Town Hall, iluminată în culorile drapelului național
Clădirea Hendon Town Hall, iluminată în culorile drapelului național

Cu ocazia Zilei Naționale a României, clădirea Hendon Town Hall din Londra va fi iluminată în culorile drapelului României. 

Clădirea Hendon Town Hall din Londra va fi iluminată în culorile drapelului României în această seară, pentru a comemora Ziua Națională a României.  

"Diseară, clădirea Hendon Town Hall din Londra va fi iluminată în culorile drapelului României. Mulțumim Consiliului din Brent și Cllr Barry Rawlings, liderul Consiliului, pentru aprecierea arătată comunității Românești.

Thank you Barnet Council and Cllr Barry Rawlings, leader of the Council, for this touching gesture and for the appreciation showed to the Romanian community! (trad. Mulțumim Consiliului Barnet și dlui Barry Rawlings, liderul Consiliului, pentru acest gest emoționant și pentru aprecierea manifestată comunității române!)", este mesajul postat de Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord. 

cladire-londra-iluminata-in-culorile-drapelului-romaniei

Ziua Națională a României, nu doar un prilej de sărbătoare, ci și un moment de reflecție asupra valorilor comune

 

Ziua Națională a României, sărbătorită pe 1 Decembrie, este o ocazie deosebită pentru poporul român de a reflecta asupra istoriei sale bogate și de a celebra momentele cheie care au contribuit la formarea statului modern. Această zi marchează Unirea Transilvaniei cu România din 1918, un act de unitate națională care a adus împreună regiuni diverse pentru a forma statul pe care îl cunoaștem astăzi.

Evenimentele dedicate Zilei Naționale sunt caracterizate de solemnitate și patriotism, începând cu ceremonii oficiale la nivel național, precum depuneri de coroane la monumente ale eroilor și parade militare. În toată țara, cetățenii se adună în piețe și la evenimente culturale pentru a sărbători împreună această zi semnificativă.

Festivitățile includ adesea spectacole de dansuri tradiționale, concerte de muzică patriotică, expoziții și activități cultural-educative. Steagurile tricolore flutură mândre, iar sentimentul de unitate națională este puternic resimțit în toate colțurile țării.

Această zi oferă, de asemenea, o oportunitate de a onora contribuția eroilor și a celor care au luptat pentru independență și libertate în istoria României. Este un moment de recunoștință față de cei care au sacrificat mult pentru ca țara să ajungă acolo unde este astăzi.

Ziua Națională a României este nu doar un prilej de sărbătoare, ci și un moment de reflecție asupra valorilor comune care definesc identitatea națională și asupra direcției în care comunitatea românească se îndreaptă. Este un moment de unitate și mândrie pentru români, subliniind importanța solidarității și a perpetuării tradițiilor și valorilor care definesc istoria acestei țări remarcabile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel