Cițu: Frica îl paralizează pe acest domn și îi încețoșează mintea

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Senatorul PNL, Florin Cîțu, scrie că  Eugen Teodorovici e speriat, disperat și fuge de răspundere iar "Frica îl paralizează pe acest domn și îi încețoșează mintea."

"Românii trebuie să știe! Dati mai departe!

Eugen Teodorovici speriat și disperat fuge de răspundere.

Cel care ocupa, cu numele doar, postul de ministrul al finantelor, a iesit cu un atac ireal la adresa Presedintelui Romaniei.

Frica iî paralizează pe acest domn si îi încetoseaza mintea.

Dar are tupeu doar in studiorile televiziunilor de #fakenews.

In Parlamentul Romaniei FUGE de responsabilitatile functiei pentru care este platiti din banii romanilor. Vrea bani fara responsabilitate, ca un adevarat socialist.

I-am cerut la momentul in care se dezbatea bugetul in Parlament sa-si asume bugetul prin declaratie pe propria raspundere asa cum ii CERE legea (nu pentru ca ii spun eu, senatorul Florin Citu).

Nu a avut curaj si a aruncat declaratiile pe jos. Daca ar fi semnat acum ar fi avut dosar penal. Dovada este in legea Plafoanelor care a fost declarata NECONSTITUTIONALA in ansamblul sau de CCR.

Si nici nu are curajul sa ne prezinte in detaliul datele pentru executia bugetara din 2018. La Senat incearca pe toate caile sa opreasca comisia de ancheta pe care am cerut-o pentru executia bugetara. Este paralizat de frica.

Uitati-va la omul de stat cum fuge de raspundere in Parlamentul Romaniei. Vrea doar banii si functia dar nu si responsbilitatile. Ca orice om mic si fricos.

Dati mai departe! Romanii trebuie sa stie! Romania trebuie sa-l cunoasca pe cel care vrea doar bani si functie fara responsabilitati.

Va garantez ca toti cei care au mintit in Parlament, au masluit date, si au abuzat de functia lor in guvern vor raspunde personal.", scrie Florin Cîțu pe Facebook.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel