Florin Cîțu îi cere lui Orban să facă un pas în spate

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Florin Cîțu îi cere lui Ludovic Orban să facă un pas în spate, precizând ca echipele "nu se mai construiesc în jurul unui singur jucător". Replica premierul vine după ce Orban s-a comparat cu Cristiano Ronalo, amintit că după de fotbalistul a câștigat cu Real Madrid trei cupe Champions League, echipa a renunțat la el, iar această decizie s-a dovedit a nu fi una de bun augur. 

După ce Ludovic Orban s-a comparat cu Cristiano Ronaldo și a precizat că, fără starul portughez, Real Madrid nu a mai câștigat Champions League, Florin Cîțu îi dă replica și îi cere să facă un pas spate.

"Astăzi, despre Euro 2020!

Portugalia a plecat acasă. Păcat. A fost 4 ani campioană europeană!

A venit momentul să înțeleagă toată lumea că lucrurile în fotbal s-au schimbat. Nu se mai construiesc echipe în jurul unui singur jucător.

Fotbalul este despre ECHIPĂ. Este important ca până și jucătorii în jurul cărora s-au construit echipe să facă un pas în spate și să conștientizeze că echipa e cea mai importantă dacă vrei să ai rezultate.

La fel este și în viață.

Eu sunt Florin și pentru mine contează ECHIPA!", este mesajul postat de Florin Cîțu pe Facebook.

 

Ludovic Orban: De când Real Madrid a renunțat la Ronaldo, nu a mai câștigat Champions League

 

Președintele PNL, Ludovic Orban, s-a comparat, sâmbătă, la Piatra Neamț, cu Ronaldo, amintit că după de fotbalistul a câștigat cu Real Madrid trei cupe Champions League, echipa a renunțat la el, iar această decizie s-a dovedit a nu fi una de bun augur.

Orban a spus, la Piatra Neamț, că după ce Real Madrid a decis să renunțe la Ronaldo, care „probabil este prea vechi sau nu are suflu nou” nu a mai câștigat „niciun Champions League”, făcând aluzie la contracandidatul său la șefia PNL, Florin Cîțu, care aduce „un suflu nou” în partid.

„Îl știți pe Ronaldo? Ronaldo a jucat la Real Madrid. Cu Ronaldo, Real Madrid a câștigat trei cupe Champions League. Real Madrid a decis să renunțe la Ronaldo, probabil este prea vechi sau nu are suflu nou, de când Real Madrid a renunțat la Ronaldo, nu a mai câștigat niciun Champions League și acum au probleme în campionatul intern”, a spus Orban.

Președintele în funcție al PNL a mai spus că el nu a tranșat Congresul, așa cum a spus, zilele trecute Cîțu, dar „a tranșat ceva”, între care moțiunea de cenzură depusă de PSD, care a picat la vot.

La Congresul PNL din 25 septembrie, unde se ale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel