CIRC în Parlament. Dragnea, RĂSPUNS după atacurile președintelui Iohannis

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Liderul PSD Liviu Dragnea a replicat atacurilor lui Klaus Iohannis, care a criticat guvernul PSD de la tribuna Parlamentului. 

Liviu Dragnea a ținut un discurs de la tribuna Parlamentului, în cadrul căruia a oferit și o replică atacurilor venite din partea președintelui Klaus Iohannis.

"Am intrat în al treilea an de guvernare PSD-ALDE. Ce a făcut acest Guvern atacat în permanență? A mărit salariile militarilor și le va mări în continuare.

Guvernul PSD-ALDE susține pensiile și salariile militarilor. Toate nedreptățile din sistem vor fi rezolvate.

Din respect pentru această zi, răspunsurile care meritau date astăzi în urma unui discurs pe care l-am auzit (n.r. discursul lui Iohannis), le vom da în zilele următoare", a spus Liviu Dragnea în Palatul Parlamentului.

La începutul discursului său, Liviu Dragnea l-a menţionat pe fostul premier Adrian Năstase, în mandatul căruia România a fost admisă în NATO.

"Chiar dacă nu este în sală din cauza unei erori impardonabile a staff-ului celor două Camere, îl salut pe domnul prim-ministru Adrian Năstase în mandatul căruia România a fost acceptată în NATO", a spus Dragnea. 

Președintele Klaus Iohannis a criticat coaliția PSD-ALDE, chiar în timpul ședinței solemne de aniversare a aderării României la NATO. Cuvintele dure pe care le-a adresat în faţa tuturor invitaţilor la eveniment au fost primite gălăgios de către cei din sală.

Vezi atacul președintelui aici: "Iohannis dă de PĂMÂNT cu PSD, în Parlament: "Guvernarea PSD, sinonimă cu INCAPACITATEA şi diletantismul"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel