Cioloș: Modificarea Codului penal nu e pentru a-i apăra pe români de hoţi şi de infractori, ci dimpotrivă

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a reacționat dur după ce majoritatea parlamentară a votat în Camera Deputaților, for decizional, modificarea Codului penal. Cioloș spune că aceste modificări nu sunt în interesul românilor, "nu sunt pentru a-i apăra pe români de hoţi şi de infractori, ci dimpotrivă".

Dacian Cioloş afirmă că majoritatea parlamentară s-a subordonat astfel intereselor lui Liviu Dragnea de "a scăpa" de Justiţie.

"Constat încă o dată că, din păcate, această majoritate parlamentară s-a subordonat intereselor unui om care vrea să scape de Justiţie şi a fost de acord să se delegitimeze complet vizavi de mandatul pe care l-a primit de la alegători. Cu atât mai mult voi explica oamenilor cu care mă întâlnesc despre ceea ce s-a întâmplat astăzi în Parlament, de nocivitatea acestei decizii, când Parlamentul se ascunde în spatele unor decizii şi recomandări ale Curţii Constituţionale pentru a modifica Codul penal, nu în interesul românilor, nu pentru a-i apăra pe români de hoţi şi de infractori, ci dimpotrivă. Modifică Codul penal pentru a-i da posibilitatea unui om, un lider de partid, liderul PSD, Liviu Dragnea, să scape de Justiţie. Asta e interpretarea votului de azi, din păcate, a majorităţii parlamentare care în felul acesta s-a delegitimat în faţa cetăţenilor", a afirmat Cioloş într-o declaraţie video postată pe Facebook.

[citeste si]

 




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel