Ciolacu s-a gândit la un „premiu de consolare“ pentru Firea, după pierderea Primăriei Capitalei

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Marcel Ciolacu îi pregătește Gabrielei Firea un nou „loc de muncă“, după ce aceasta a pierdut primăria Capitalei în favoarea lui Nicușor Dan.

După ce va părăsi funcția de Primar al Capitalei, liderul PSD o vede pe Firea în Parlament: „În București a existat o dreaptă unită. Gabriela Firea a avut curajul să lupte singură împotriva dreptei unite.

Mi-aș dori să candideze pentru un post în Parlament. Consider că trebuie să fie în continuare în linia întâi a PSD. Rezultatul partidului se datorează în mare măsură și doamnei Gabriela Firea”, a spus Ciolacu.

Întrebat despre decizia acesteia de a nu merge la sediul partidului în seara alegerilor, la anunțarea rezultatului exit poll-ului, liderul PSD a spus că el i-a recomandat acest lucru.

„Eu i-am recomandat Gabrielei Firea să rămână alături de staff-ul de campanie. Sunt ferm convins că va face o conferință de presă. Eu am felicitat-o pentru campania și determinarea ei și pentru faptul că și-a asumat o candidatură singură împotriva tuturor”, a mai spus Ciolacu, precizând că vor avea o discuție după conferință.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel