Ciolacu, mesaj tăios pentru Oprișan: „Vom câștiga Vrancea și fără tine“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Marcel Ciolacu le-a cerut social-democraților care au pierdut localele cu o diferență mare față de câștigători să revendice primul loc pe listele pentru parlamentare: „Încetați să vă mai țineți de liste ca mâța de burlan”. El a avut și un mesaj pentru Oprișan: „Vom câștiga Vrancea și fără tine”. 

„PSD s-a schimbat. Suntem cel mai mare partid din Romania și oamenii așteaptă altceva de la noi. Credibilitatea noastra depinde de modul în care vom face aceste liste. Noul PSD înseamna profesioniști. Încetați să vă mai țineți de liste ca mâța de burlan. V-am spus că vreau oameni competenți. Vreau specialiști: medici, profesori, antreprenori. Lăsați-i pe cei de la PNL să se umple de interlopi, de traseiști și de toți papițoii care își falsifică diplomele”, le-a spus Marcel Ciolacu liderilor din teritoriu, potrivit unor surse din conducerea PSD.

El a avut, potrivit surselor citate, un mesaj direct către liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan: „Vom câștiga Vrancea și fără tine”.

 

„Este o abordare greșită ca cei care au pierdut la diferențe foarte mari să fie primii pe listă. Sănătatea e acum principala problemă. Asta este pe agenda cetățenilor. Și e și pe a noastră. Trebuie să aducem în Parlament o echipă puternică cu care să putem implementa ideile din programul de guvernare. Am muncit la el, știți bine câte întâlniri am avut. O să mai avem. Este planul nostru și trebuie să avem oamenii potriviți care să știe să lupte pentru realizarea lui”, mai afirmă liderul social-democraților.

La sediul PSD are loc o ședință informală în care se discută despre listele de candidați la alegerile parlamentare, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel