Marcel Ciolacu, mesaj la final de an: "Unii au vrut să dispărem"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Marcel Ciolacu a transmis marţi un mesaj de Anul Nou, în care subliniază că "2020 va fi anul bătăliei pentru drepturile fiecărui român", pentru că "niciun efort nu va fi prea mare pentru a bloca abuzurile, ilegalităţile, incompetenţa şi amatorismul" actualei guvernări care "distruge tot ceea ce s-a făcut bine în România".

"Am traversat un an în care am ţinut piept celor mai puternice atacuri la adresa social-democraţiei. Unii au vrut să dispărem şi au întreţinut pentru asta un permanent război în societate. Nu le-a ieşit! PSD se va întoarce în 2020 mai puternic, mai determinat şi mai hotărât ca niciodată să lupte alături de cei mulţi, care au fost abandonaţi de guvernarea de dreapta preocupată doar să îi facă pe cei bogaţi şi mai bogaţi", afirmă Marcel Ciolacu, în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

El spune că "2020 va fi anul bătăliei pentru drepturile fiecărui român".

"Niciun efort nu va fi prea mare pentru a bloca abuzurile, ilegalităţile, incompetenţa şi amatorismul acestei guvernări care distruge tot ceea ce s-a făcut bine în România. Vă doresc un An Nou mai bun, cu sănătate şi prosperitate! La mulţi ani 2020!", conchide Ciolacu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel