Ciolacu, declarație ciudată după eșecul Gabrielei Firea: "Bucureștenii au SANCȚIONAT PNL"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
StiriDiaspora

Marcel Ciolacu a comentat rezultatul alegerilor locale. Potrivit sondajelor, bătălia pentru Capitală a fost câștigată de Nicușor Dan. 

Le mulţumesc miilor de români care au votat astăzi cu PSD, bucureştenilor care au situat la votul politic, în acest moment, PSD pe primul loc. Vă reamintesc că am dublat votul politic pe Bucureşti de la ultimele alegeri europarlamentare, când au fost 16,2%, acum estimarea la toate exit-poll-urile este de minim 33%. Acest lucru arată foarte clar că PNL care se află pe locul 3 ca şi vot politic pe Bucureşti a fost sancţionat de către bucureşteni pentru haosul din pandemie, pentru hoţiile din pandemie. O felicit pe doamna Gabriela Firea, pentru determinarea ei, a ales calea cea mai grea. Cel mai bun exit-poll e numărătoarea voturilor. După numărătoare trebuie să vedem rezultatul votului.

Estimările din țară ne spun că PSD e cel mai mare partid din România, cu cel mai mulți primari aleși. Suntem pe drumul cel bun. Invit pe cei care ocupă locul 3 pe București, PNL, să ne vedem la alegerile generale. Doamna Firea este un politician de excepție. Locul dânsei este în prima linie, indiferent dacă a câștigat sau a pierdut!" a spus Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel